Polarbox retro koelbox pop blauw met roze band - 20 liter - duurzaam geproduceerde trendy koelbox

3982626
38.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
The-Retro-Family
4,1 Sterren
Polarbox retro koelbox pop blauw met roze band - 20 liter - duurzaam geproduceerde trendy koelbox
38.95

Productomschrijving

Voor wie op zoek is naar een handige koelbox om drankjes en snacks koel te houden tijdens buitenactiviteiten, is de Polarbox retro koelbox in het blauw een perfecte oplossing. Met zijn ruime inhoud van 20 liter en lichtgewicht ontwerp, is deze koelbox ideaal voor dagjes uit, picknicks in het park en zelfs weekendjes kamperen.

Een stijlvolle toevoeging aan je buitenavonturen

De Polarbox outdoor koelbox heeft niet alleen een functioneel ontwerp, maar is ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je buitenavonturen. De retro look zorgt voor een nostalgisch gevoel en de verschillende pastelkleurige opties maken hem ook nog eens leuk om naar te kijken. Of je nu kiest voor de blauwe variant of een andere trendy kleur, je koelbox zal er altijd cool uitzien.

Duurzaam geproduceerd en veilig voor het milieu

Naast zijn aantrekkelijke design is de Polarbox koelbox ook nog eens duurzaam geproduceerd. Het materiaal is veilig voor de gezondheid en 100% recyclebaar, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de impact op het milieu. Bovendien zorgt de maximale thermische isolatie ervoor dat je drankjes en snacks lekker koel blijven, zelfs op de warmste dagen.

Eenvoudig mee te nemen dankzij handige schouderband

De Polarbox duurzame koelbox is gemakkelijk mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Met de handige roze lederen schouderband is het dragen van deze koelbox een fluitje van een cent. Of je nu gaat wandelen in de bergen of een dagje naar het strand gaat, deze koelbox is de perfecte metgezel voor al je buitenactiviteiten.

Leuk te combineren met koelelementen en een picknickkleed

Kortom, de Polarbox picknick koelbox in het blauw is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een functionele, stijlvolle en duurzame koelbox. Met zijn ruime inhoud, lichtgewicht ontwerp en maximale thermische isolatie is deze koelbox perfect voor al je buitenavonturen. Bestel hem vandaag nog en geniet van een lekker koel drankje tijdens je volgende avontuur! Combineer de Polarbox koelbox met koelelementen en een picknickkleed voor de ultieme buitenervaring.

Productspecificaties

  • Merk: huismerk
  • EAN: 8436582992587
  • Kleur: Blauw
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1300.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten