Pop Games: Spider-Man 2 - Miles Morales (Upgraded Suit) Funko Pop #970

4708344
22.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SpellenRijk
4,6 Sterren
Pop Games: Spider-Man 2 - Miles Morales (Upgraded Suit) Funko Pop #970
22.95
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

Duik in de wereld van Spider-Man met de gloednieuwe Miles Morales Upgraded Suit Funko Pop! Dit geweldige figuur vangt de spirit van de jonge web-slinger in zijn spectaculaire Upgraded Suit, die hem een frisse en moderne uitstraling geeft.

Miles Morales in zijn Upgraded Suit

Miles Morales, een van de meest iconische Spider-Man personages, komt tot leven met deze gedetailleerde Funko Pop! Met zijn vernieuwde Upgraded Suit, dat zijn karakteristieke stijl combineert met futuristische elementen, straalt deze Pop! een unieke charme uit. Dit is het perfecte figuur voor fans die de evolutie van Miles’ personage willen vastleggen en zijn avonturen willen vieren in een opvallende en stijlvolle vorm.

Be Greater Together

Deze Miles Morales Upgraded Suit Funko Pop! is een eerbetoon aan de evolutie van Spider-Man in het universum van de Gamerverse. Als een van de nieuwe generatie Spider-Man helden, vertegenwoordigt Miles Morales een frisse kijk op de iconische rol uit de stripboeken, met een pak die zijn groei en ontwikkeling symboliseert. Dit figuur biedt niet alleen een visueel spektakel maar ook een stukje geschiedenis van een geliefd personage, dat de brug slaat tussen het klassieke en het hedendaagse Spider-Man universum.

Verzamelobject voor Spider-Man Fans

Voor zowel Funko Pop! verzamelaars als Spider-Man fans is deze Miles Morales Upgraded Suit een onmisbaar item. Met zijn gedetailleerde ontwerp en dynamische uitstraling, vangt dit figuurtje de essentie van Miles Morales in zijn nieuwe outfit. Of je nu een fervente verzamelaar bent of een enthousiaste fan van Spider-Man, dit figuur voegt een vleugje superhero flair toe aan elke collectie!

- Serie: Funko Pop - Pop Games: Spider-Man 2 - Miles Morales - #970
- Formaat: 9,5 cm
- Verpakt in collectors box
- Officiële licentie

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Productspecificaties

  • Merk: Funko
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0889698761086
Gesponsorde producten

Beoordelingen