Pop Movies: E.T. - Elliott & E.T. - Funko Pop #1252

4350356
21.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SpellenRijk
4,6 Sterren
Pop Movies: E.T. - Elliott & E.T. - Funko Pop #1252
21.95

Productomschrijving

Pop Movies: E.T. - Elliott & E.T. - Funko Pop #1252 kopen!

Betreed de betoverende wereld van E.T. the Extra-Terrestrial met de Pop Movies: E.T. - Elliott & E.T. - Funko Pop #1252. Deze set vangt de essentie van het ontroerende en tijdloze verhaal van vriendschap en avontuur!

Elliott, gespeeld door de jonge Henry Thomas, is een onvergetelijk personage met zijn iconische rode capuchontrui en zijn onschuldige uitdrukking. De Funko Pop brengt Elliott tot leven met zijn kenmerkende outfit en speelse houding, waarmee hij de onverbrekelijke band tussen een jongen en zijn buitenaardse vriend E.T. vertegenwoordigt.

E.T., de vriendelijke buitenaardse, is even charmant en vertederend als altijd. Met zijn glinsterende ogen en uitgestoken wijsvinger, vangt deze vinylfiguur de magie van hun buitengewone vriendschap perfect.

De Funko Pop Movies: Elliott & E.T. is een eerbetoon aan een van de meest geliefde films aller tijden. Of je nu opgroeide met het verhaal van Elliott en E.T. of het voor het eerst ontdekt, deze set voegt een vleugje nostalgie en verwondering toe aan je collectie.

Voeg Elliott en E.T. toe aan je verzameling en laat ze schitteren op je plank of bureau, waar ze de kracht van vriendschap en avontuur vertegenwoordigen. Bestel vandaag nog en laat je meevoeren naar de buitengewone wereld van E.T. the Extra-Terrestrial.

- Serie: Funko Pop Movies #1252 E.T. - Elliott & E.T.
- Formaat: 9,5 cm
- Verpakt in collectors box
- Officiële licentie

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Productspecificaties

  • Merk: Funko
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0889698507684

Beoordelingen

Gesponsorde producten