Rollator Spring CC Grijs

3952766
499.00
Je kunt 99 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zonfo
4,5 Sterren
Rollator Spring CC Grijs
499.00

Productomschrijving

De Spring Cross Country van het merk Besco Medical, zorgt voor een buitengewone rijervaring. Om de buitengewone rijervaring te realiseren, is het frame van de Spring Cross Country voorzien van een vering aan weerskanten en dankzij de grote wielen is het overbruggen van oneffenheden een stuk aangenamer.

Gedacht aan uw comfort

Het is van belang dat u comfortabel en met vertrouwen met een rollator loopt. Zo is de rollator Spring CC uitgerust met twee ergonomisch gevormde duwhandgrepen, waardoor u meer stabiliteit ervaart. Met een zithoogte van 56 cm zit u niet te hoog, maar ook niet te laag. Dit zorgt ervoor dat u comfortabel zit, maar ook makkelijker kunt opstaan vanuit een zitpositie. Tijdens het zitten kunt u tot rust komen door de brede rugband, die uw volledige rug ondersteuning biedt.

Om oneffenheden makkelijker te kunnen overbruggen, vindt u aan weerskanten bij de achterwielen een stoephulp. Door uw voet op de stoephulp te zetten, kunt u de rollator eenvoudig een stoeprand laten overbruggen.

De ideale rollator voor buiten

Wat direct op te merken is aan de Spring CC, zijn de grote wielen die rondom te vinden zijn. Bij de meeste rollators, vindt u namelijk veel modellen met kleine wielen of enkel grote voorwielen. Dit is bij de rollator Spring Cross Country helemaal anders. Dit model is namelijk uitgerust met 30 cm hoge en 4 cm brede wielen, waardoor u maximale stabiliteit ervaart tijdens het lopen. Een rollator die primair voor buitengebruik is, moet u altijd kunnen vertrouwen op maximale remkracht. De Spring CC is uitgerust met schrijfremmen op de achterwielen, waardoor u met weinig kracht maximaal kunt remmen.

Productspecificaties

  • Merk: Besco Medical
  • EAN: 4251067300497
  • In hoogte verstelbaar: Ja
  • Aantal wielen: 4
  • Inklapbaar: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten