Samsung Galaxy A34 5G - 128GB - Enterprise Edition - Awesome Black

4706277
259.00
Je kunt 51 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,5 Sterren
Samsung Galaxy A34 5G - 128GB - Enterprise Edition - Awesome Black
259.00
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

Ontdek de Samsung Galaxy A34, de perfecte combinatie van stijl, kracht en betaalbaarheid. Deze smartphone biedt alles wat je nodig hebt voor je dagelijks gebruik, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

BELANGRIJK: Dit Samsung product wordt geleverd zonder adapter en oortjes. Het wordt geleverd met een oplaadkabel Voor het opladen is een aparte USB-C adapter vereist. Bestel hier een oplader en/of oortjes bij.

De Samsung Galaxy A34 is uitgerust met een helder 6,6-inch Super AMOLED-display, dat zorgt voor levendige kleuren en scherpe details, of je nu video's kijkt, games speelt of door je sociale media scrolt. Met de Full HD+ resolutie en een verversingssnelheid van 120 Hz geniet je van een soepele en meeslepende kijkervaring.

Onder de motorkap vind je een krachtige octa-core processor en 6 GB RAM, die ervoor zorgen dat je apps soepel en zonder haperingen draaien. Of je nu multitaskt of zware games speelt, de Galaxy A34 kan het allemaal aan. Met een royale batterijcapaciteit van 5000 mAh kom je de dag door zonder je zorgen te maken over opladen, en dankzij de 25W snellaadfunctie is je toestel in een mum van tijd weer opgeladen.

Leg elk moment vast met de veelzijdige drievoudige camera aan de achterkant. De 48 MP hoofdcamera zorgt voor scherpe en heldere foto's, zelfs bij weinig licht. Daarnaast biedt de 8 MP ultra-groothoeklens adembenemende landschapsfoto's en groepsfoto's, terwijl de 5 MP macro-lens je in staat stelt om de kleinste details vast te leggen. Voor selfies en videobellen is er de 13 MP frontcamera, die je altijd op je best laat zien.

Daarnaast geniet je van de voordelen van Samsung Knox, die je gegevens beschermt en zorgt voor een veilige smartphone-ervaring. Het toestel is water- en stofbestendig met een IP67-certificering, waardoor je gerust kunt zijn, zelfs in minder ideale omstandigheden.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • EAN: 8806094957037
Gesponsorde producten

Beoordelingen