Samsung Galaxy Z Fold5 5G - 256GB - Cream

4707448
1319.00
Je kunt 263 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,5 Sterren
Samsung Galaxy Z Fold5 5G - 256GB - Cream
1319.00

Productomschrijving

Ontdek ultieme productiviteit met de gloednieuwe Galaxy Z Fold5. Voor wie meer uit elke ervaring wil halen, combineert deze innovatieve smartphone het gemak van een smartphone met de kracht van een laptop. Je hoeft niet langer te kiezen tussen functionaliteit en draagbaarheid. Geniet van een uitzonderlijke game- en kijkervaring op het indrukwekkende 7.6 inch edge-to-edge scherm, ondersteund door de krachtige nieuwe chipset van Samsung.

BELANGRIJK: Dit Samsung product wordt geleverd zonder adapter en oortjes. Het wordt geleverd met een oplaadkabel. Voor het opladen is een aparte USB-C adapter vereist. Bestel hier een oplader en/of oortjes bij.

Ultiem Design:
De Samsung Galaxy Z Fold5 brengt het gemak van een smartphone samen met de functionaliteiten van een laptop. Met een slank en licht ontwerp, slechts 3.2 inch dunner en 9 gram lichter dan zijn voorganger, past hij moeiteloos in elke tas of broekzak. Het 3.4 inch Flex Window biedt gemakkelijke toegang tot apps en video's, zelfs wanneer het toestel gesloten is. In Flex Mode kun je het apparaat half openvouwen en twee schermen tegelijkertijd gebruiken, zoals een monitor en een taalbalk voor efficiënte multitasking. Open de smartphone volledig en ontdek het grote 7.6 inch edge-to-edge scherm voor een meeslepende kijkervaring. Personaliseer het unieke kleurenschema dat past bij elke stijl. Het strakke en stevige ontwerp is versterkt met een nieuw scharnier dat een naadloze sluiting biedt en een metalen frame van Corning® Gorilla® Glass Victus 2 voor kras-, stoot- en waterbestendigheid.

Maximale Productiviteit:
Met de Galaxy Z Fold5 kun je het grote 7.6 inch scherm moeiteloos bedienen, ondersteund door de slanke S Pen die gemakkelijk op te bergen is in de nieuwe S Pen Case (apart verkrijgbaar). Voer meerdere taken tegelijk uit in Flex Mode of in de volledig opengevouwen stand, met behulp van meerdere vensters.

Oneindig Entertainment:
Geniet van een uitzonderlijke game- en kijkervaring met de Galaxy Z Fold5. Het extra grote 7.6 inch edge-to-edge scherm biedt een helderheid van maximaal 1.750 nits, waardoor je altijd en overal kunt genieten van je favoriete content. Met het interactieve split-screen kun je tegelijkertijd verschillende taken uitvoeren, zoals chatten met vrienden terwijl je video's bekijkt. In Flex Mode kun je handsfree genieten van content, terwijl de geavanceerde Snapdragon® 8 Gen 2-processor zorgt voor moeiteloze prestaties, zelfs bij de zwaarste games. En dankzij het geavanceerde koelsysteem kun je zonder zorgen genieten van een lange speeltijd.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • EAN: 8806095012469
Gesponsorde producten

Beoordelingen