Schoenenrek Hangend 10 Laags Zwart / Zilver

4019981
N/A
Niet op voorraad

Productomschrijving

Ben je het ook zat om constant te struikelen over je schoenen in huis? Of heb je gewoon te weinig ruimte om al je favoriete schoenen op te bergen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Ons hangende schoenenrek biedt ruimte aan maar liefst 20 paar schoenen en is eenvoudig te monteren. Zo heb jij voortaan al je schoenen netjes opgeborgen en bespaar je ook nog eens ruimte in huis.

Met ons schoenenrek hangend hoef jij je nooit meer zorgen te maken over rommelige en gevaarlijke stapels schoenen in huis. Dit praktische opbergsysteem biedt namelijk 10 lagen, waardoor jij maar liefst 20 paar schoenen kunt opbergen! De afmetingen van ons hangende schoenenrek zijn 153,5 cm x 55 cm x 19 cm, waardoor het rek geschikt is voor stompe deuren. Let er wel op dat ons schoenenrek niet geschikt is voor opdekdeuren.

Wij begrijpen dat je geen zin hebt om uren bezig te zijn met het monteren van een schoenenrek. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat ons hangende schoenenrek eenvoudig te monteren is. Het hoogwaardige materiaal zorgt er bovendien voor dat het rek lang meegaat. Zo kun jij jarenlang genieten van een opgeruimd huis en netjes opgeborgen schoenen.

Ons schoenenrek hangend biedt niet alleen een oplossing voor een opgeruimd huis, het zorgt ook nog eens voor een verlenging van de levensduur van je schoenen. Door je schoenen netjes op te bergen, blijven ze langer mooi en gaan ze dus langer mee. Zo bespaar je ook nog eens geld op de lange termijn.

Kort samengevat zijn dit de voordelen van ons schoenenrek hangend:
- Geschikt voor 20 paar schoenen
- Eenvoudig te monteren
- Geschikt voor stompe deuren
- Hoogwaardig materiaal
- Al je schoenen netjes opgeborgen
- Verleng de levensduur van je schoenen

Met ons schoenenrek hangend heb jij voortaan al je schoenen netjes opgeborgen en kun je genieten van een opgeruimd huis.

Specificaties:
- Kleur: Grijs
- Materiaal: Textiel
- Afmetingen (lxbxh): 150 cm x 53 cm x 1 cm
- Gewicht: 200 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Productspecificaties

  • Merk: Jeemsie
  • EAN: 8720929630097
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen