Schrobber 2 in 1 Trekker douche Schrobbezem Luiwagen

4618782
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,8 Sterren
Schrobber 2 in 1 Trekker douche Schrobbezem Luiwagen
24.99

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een schoonmaakoplossing die niet alleen effectief is, maar ook veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken? Maak kennis met onze 2-in-1 schobber - de perfecte metgezel voor elke schoonmaaktaak in huis! Of je nu snel een vloer moet vegen of een diepe reiniging nodig hebt, deze schobber staat altijd paraat om je te helpen.

Kwalitatief Materiaal
We geloven in het leveren van niets minder dan het beste. Onze schobber is vervaardigd met hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurige prestaties garanderen. Zo kun je keer op keer genieten van een schoon huis zonder je zorgen te maken over de kwaliteit van je gereedschap.

Droge en Natte Reiniging
Waarom zou je kiezen tussen een droge of natte reiniging als je beide opties kunt hebben? Onze 2-in-1 schobber maakt het mogelijk om zowel droog vuil als gemorste vloeistoffen moeiteloos op te ruimen. Zo bespaar je tijd en moeite bij elke schoonmaaktaak.

Veelzijdige Schoonmaakborstel
Deze schobber is niet zomaar een schoonmaakgereedschap - het is een alles-in-één oplossing voor al je schoonmaakbehoeften. Of je nu de vloer wilt vegen, stof wilt afnemen of een vlek wilt verwijderen, deze schobber kan het allemaal. Dat betekent minder rommel en meer tijd om te genieten van een schone en opgeruimde woning.

Telescopische Verstelbare Steel
Of je nu kleine hoekjes of grote oppervlakken moet reinigen, onze schobber past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. Dankzij de telescopische verstelbare steel kun je de lengte aanpassen aan de situatie, met drie verschillende instellingen (51 cm, 87 cm en 124 cm). Zo heb je altijd de perfecte lengte voor elke schoonmaaktaak.

Extra Lange Handgreep
Zeg maar dag tegen vermoeide rugspieren en ongemakkelijke buigingen! Onze schobber is uitgerust met een extra lange handgreep die zorgt voor een comfortabele en ergonomische reinigingservaring. Zo kun je moeiteloos elke hoek van je huis bereiken zonder je lichaam te belasten.

Geschikt voor Diverse Oppervlaktes
Of je nu harde vloeren, tapijten, tegels of houten oppervlakken hebt, onze schobber is geschikt voor alle soorten vloeren. Dat betekent dat je slechts één gereedschap nodig hebt om je hele huis schoon te maken, zonder gedoe met verschillende schoonmaakproducten.

Waar wacht je nog op? Transformeer je schoonmaakroutine vandaag nog met onze innovatieve 2-in-1 schobber. Met zijn kwaliteit, veelzijdigheid en gebruiksgemak zal deze schobber snel een onmisbaar onderdeel van je huishouden worden.

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964702957
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten