Siku Truck met trailer

4551418
32.39
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warentuin
3,5 Sterren
Siku Truck met trailer
32.39

Productomschrijving

Ontdek de Siku Vrachtwagen met Kipoplegger en Dak

Ben je op zoek naar het perfecte speelgoed voor jouw kleine avonturier? Met de Siku Vrachtwagen met kipoplegger duikt je kind in de wereld van zware vrachtwagens en spannende bouwprojecten. Deze gedetailleerde vrachtwagen, op schaal 1:87, is een replica van de Mercedes-Actros en komt met een drie-assige kipoplegger, inclusief beweegbare bak en afneembaar zeil.

Realistisch en Veilig Speelplezier

De Siku Vrachtwagen is ontworpen conform de nieuwste veiligheidsvoorschriften. Stortgoed wordt veilig onder een zeil vervoerd, een praktijk die Siku ook toepast op dit speelgoedmodel. De achterklep van de bak beweegt gemakkelijk en kan zowel met als zonder het zeil worden geopend, wat zorgt voor een realistische speelervaring. Dit stimuleert niet alleen de fantasie, maar ook de motorische vaardigheden van je kind.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Gemaakt van hoogwaardig metaal en afgewerkt in een opvallende groene kleur, biedt deze speelgoedvrachtwagen een duurzame keuze voor eindeloos speelplezier. Het voertuig is robuust en klaar om elke uitdaging in de speelkamer aan te gaan. Met afmetingen van 23 cm breed, 8 cm lang en 5 cm hoog is deze vrachtwagen perfect voor kleine handjes om gemakkelijk te hanteren.

Perfect voor Kinderen vanaf 5 Jaar

De Siku Vrachtwagen met kipoplegger is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het vergroot hun begrip van mechanische principes en laat ze op jonge leeftijd kennismaken met de basis van fysieke arbeid en bouw. Dit speelgoed is niet alleen leuk, maar ook educatief, waardoor het een geweldige toevoeging is aan de speelgoedcollectie van je kind.

Direct Leverbaar en Makkelijk Besteld

Bestel vandaag nog deze Siku Vrachtwagen op Massamarkt en profiteer van snelle levering. Met 24-uurs levering in Nederland en 2-3 dagen levering in België is je nieuwe speelgoedvoertuig snel bij jou thuis. Laat je kind genieten van uren speelplezier met deze prachtige vrachtwagen met kipoplegger.

Ontdek de wereld van bouw en grootvoertuigen met Siku. Maak elk speelmoment bijzonder!

Productspecificaties

  • Merk: Siku
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 4006874017966
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Metaal Staal
  • Afmeting (cm): 8x23x5 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen