Sonos Era 100 Draadloze stereoluidspreker Wit

4098524
219.00 215.00
Je kunt 43 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Holysmartphone
5 Sterren
Sonos Era 100 Draadloze stereoluidspreker Wit
219.00 215.00

Productomschrijving

Ervaar het ultieme geluid in huis met de Sonos Era 100: de nieuwste compacte speaker van Sonos. Met een vernieuwd design en nog betere geluidskwaliteit is dit de perfecte speaker voor elke kamer in huis, van de slaapkamer tot de badkamer. Stream gemakkelijk jouw favoriete muziek via wifi of bluetooth, en bedien de speaker eenvoudig met stembediening of via de Sonos app. Dankzij Sonos Trueplay geniet je bovendien altijd van perfect geluid, aangepast aan de akoestiek van jouw kamer.


Met de Sonos Era 100 maak je bovendien deel uit van het draadloze Sonos ecosysteem. Verbind meerdere Sonos-speakers met elkaar en creëer een draadloze multiroomopstelling, zodat je in elke ruimte van jouw huis geniet van dezelfde muziek in perfecte synchronisatie.


En ben je een liefhebber van home cinema? Koppel dan twee Sonos Era 100 speakers aan jouw Sonos soundbar via de app en creëer een echte surround sound-ervaring. Hoor het geluid om je heen en ga helemaal op in jouw favoriete films en series. Kortom, met de Sonos Era 100 geniet je overal in huis van next-gen akoestiek en gebruiksvriendelijkheid.

Productspecificaties

  • Merk: Sonos
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8717755779649
  • Te bedienen via mobiele app: Ja
Gesponsorde producten

Beoordelingen