SQOON - Geschikt Voor Numatic Henry, Hetty Pistoolgreep - 32MM

4556967
20.00
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
InstaSpares
3,8 Sterren
SQOON - Geschikt Voor Numatic Henry, Hetty Pistoolgreep - 32MM
20.00

Productomschrijving

SQOON Pistoolgreep voor Numatic Henry en Hetty - 32MM

Verhoog je schoonmaakcomfort met de SQOON pistoolgreep, ontworpen voor de Numatic Henry en Hetty stofzuigers. Deze ergonomische 32mm pistoolgreep biedt optimale controle en gemak tijdens het stofzuigen, dankzij het slimme ontwerp dat moeiteloos manoeuvreren mogelijk maakt en je stofzuiger op zijn best laat presteren.

De SQOON pistoolgreep is speciaal ontwikkeld voor een perfecte pasvorm bij Numatic Henry en Hetty stofzuigers. De 32mm aansluiting zorgt voor een stevige en veilige verbinding, terwijl het ergonomische ontwerp je handen en polsen ontlast, zelfs bij langdurig gebruik.

Til je schoonmaakroutine naar een hoger niveau met de SQOON pistoolgreep en ervaar het verschil in gebruiksgemak en efficiëntie. Of je nu thuis of professioneel schoonmaakt, deze pistoolgreep is een onmisbare aanvulling voor elke eigenaar van een Numatic Henry of Hetty stofzuiger.

Er zijn verschillende redenen waarom je een pistoolgreep van je stofzuiger zou willen vervangen. Hier zijn enkele veelvoorkomende overwegingen:

Ergonomisch Comfort: Na verloop van tijd kan een pistoolgreep versleten raken of minder comfortabel aanvoelen. Als je merkt dat je handen of polsen vermoeid raken tijdens het stofzuigen, kan het vervangen van de pistoolgreep door een ergonomisch ontwerp de belasting verlichten en het schoonmaken aangenamer maken.

Slijtage en Beschadiging: De pistoolgreep kan slijten door regelmatig gebruik, wat kan leiden tot scheurtjes, barsten of andere beschadigingen. Dit kan de functionaliteit en veiligheid van de stofzuiger beïnvloeden. Vervangen is dan nodig om te voorkomen dat je stofzuiger minder efficiënt presteert of dat er ongelukken gebeuren.

Verbeterde Functionaliteit: Nieuwe modellen van pistoolgrepen kunnen extra functies of verbeterde ergonomie bieden. Als je de nieuwste technologie of ontwerpverbeteringen wilt benutten, kan het vervangen van de pistoolgreep de algehele prestaties en het gebruiksgemak van je stofzuiger verbeteren.

Verlies of Verkeerd Gebruik: Soms gaat een pistoolgreep verloren of wordt hij beschadigd door verkeerd gebruik. In zulke gevallen is vervangen noodzakelijk om je stofzuiger weer in topconditie te brengen.

Compatibiliteit met Accessoires: Als je nieuwe accessoires of hulpstukken voor je stofzuiger hebt aangeschaft, kan het zijn dat je pistoolgreep niet goed past. Vervang je pistoolgreep om te zorgen voor een goede aansluiting en optimale prestaties met je nieuwe accessoires.

Hygiëne: Na langdurig gebruik kan de pistoolgreep vies en moeilijk schoon te maken zijn. Vervangen door een nieuwe greep kan helpen om een hygiënische schoonmaakomgeving te behouden.

Het vervangen van een pistoolgreep kan dus niet alleen de functionaliteit en efficiëntie van je stofzuiger verbeteren, maar ook bijdragen aan een aangenamere en gezondere schoonmaakervaring.

*We streven er altijd naar om u de beste producten en service te bieden. Mocht u echter een product ontvangen zonder het logo, vragen wij u vriendelijk om direct contact met ons op te nemen. 

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8719214573621
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 165x5x5 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen