Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge - Enhanced Edition (PSVR2) - PS5

3978827
N/A
Niet op voorraad

Productomschrijving

Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge - Enhanced Edition kopen voor (PSVR2) PS5!

In Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition voor (PSVR2) PS5 maak je je klaar voor een avontuur in een ver sterrenstelsel!

Let op: om de game te spelen is een PSVR2 vereist.

Vergeet de Melkweg, want deze game brengt je naar een heel nieuw universum! Ontdek een wereld vol Jedi’s, droids en Wookiees terwijl je vecht tegen de Dark Side en een galactische held wordt!

Als droid-reparatietechnicus die noodgedwongen een landing maakt op Batuu, voer je missies uit in de wildernis, neem je het op tegen de Guavian Death Gang, infiltreer je in een First Order-faciliteit en reis je naar andere tijdperken in de melkweg. Maak kennis met kleurrijke personages, waaronder de mysterieuze Mubo en de dappere Tara Rashin. Verken de prachtige omgevingen van de Black Spire Outpost en de Tempel van de Waakzame Ogen, terwijl je vecht tegen woeste monsters en de beruchte vijanden van de First Order.

Het avontuur gaat verder in de cantina door drie van Seezelslak's legendarische Tales te ontgrendelen. Door zijn speciale missies te voltooien, reis je naar andere tijdperken en zelfs planeten in de melkweg: word een Jedi in de "Temple of Darkness", train met je padawan in "The Sacred Garden" of neem zelfs een premie aan als huurmoordenaar IG-88 in "The Bounty of Boggs Triff".

Je bent uitgerust met een arsenaal aan wapens, inclusief de iconische lightsaber, om je tegenstanders mee te verslaan. Maar vergeet niet om ook je eigen krachten te gebruiken!

Word de held van je eigen spannende avontuur en speel op jouw manier met verschillende moeilijkheidsgraden en ontdek meeslepende die laten zien hoe de acties van één persoon de wereld kunnen veranderen!

Dus zet je VR-bril op, neem je lightsaber in de hand en maak je klaar om je innerlijke Jedi aan te spreken!

Geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar.

Bekijk de trailer van Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge!

Productspecificaties

  • Merk: Mindscape
  • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Mindscape
  • EAN: 5061005780019
  • Genre games: Avontuur

Beoordelingen

Gesponsorde producten