Talen Tools – Bladhark – Bladvork – 2-in-1 – Zonder steel

3525656
20.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Bladhark – Bladvork – 2-in-1 – Zonder steel
20.99

Productomschrijving

Dit 2-in-1 model van Talen Tools combineert de kwaliteiten van een bladhark en een bladvork. Zo zorgt de lichte kromming ervoor dat je gemaaid gras, gevallen bladeren en ander tuinafval verzamelt. De dwarsverbinding helpt om het afval onder de hark te houden. Na de kromming worden de tanden recht, waardoor je ook eenvoudig de tuingrond loswerkt. Dit model van Talen Tools wordt geleverd zonder steel. Let er bij de aanschaf op dat stelen met een diameter van 28 millimeter aansluiten bij dit model. 

Brede bladhark van kunststof 
Omdat het werkblad bestaat uit kunststof, is het belangrijk dat je deze bladvork inzet in een relatief lichte grondsoort. Je harkt met een breedte van 60 centimeter. Hierdoor maak je zelfs in grote tuinen je tuin binnen een mum van tijd vrij van tuinafval. Doe dit altijd wanneer de ondergrond droog is. Het afval is zo makkelijker te verzamelen en de werkzaamheden zijn minder zwaar. Heb je een bergje afval bij elkaar geharkt? Keer de bladhark om, zodat je deze als bladschep gebruikt. Ga verantwoord om met de lichte kunststof. Werk dus niet met te zwaar materiaal.  

Geef je tuin of gazon een nieuwe impuls
Een dikke laag tuinafval of een flink pak bladeren kan verstikkend werken in de tuin. Maak je gazon of tuin dan ook vrij van deze laag afval. Wanneer je de rechte tanden van de bladvork vervolgens ook gebruikt om de bovenlaag van de grond open te werken, dan bereik je een optimaal effect. Het gras neemt zo weer beter vocht, licht en lucht op. Dit geldt ook voor de bloemen en planten in je tuin. Herhaal het openwerken van de grond regelmatig. Waarschijnlijk ervaar je dan al snel een betere en gezondere groei in de tuin. 

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools bladhark en bladvork

• Combineert de bladhark en de bladvork
• Met een brede werkbreedte van bijna 60 centimeter
• Geschikt voor stelen met een diameter van 28 millimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 5411069266002
  • Afmeting (cm): 8x59x14 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1600.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten