Talen Tools – Handmoker – Vuisthamer – 1000 gram – Essenhouten steel – 100% FSC

4665422
15.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Handmoker – Vuisthamer – 1000 gram – Essenhouten steel – 100% FSC
15.99

Productomschrijving

Voor stratenmakers en doe-het-zelvers is deze handmoker van Talen Tools onmisbaar. De massieve stalen kop weegt 1000 gram. Hierdoor creëer je impact om stenen mee stuk te slaan. Met deze vuisthamer sloop je ook bescheiden muurtjes. Omdat er tijdens de zwaardere werkzaamheden ook druk kan ontstaan op je handen, is de essenhouten steel voorzien van een wax. Hierdoor is de steel gladder en ligt deze prettiger in de hand. Een ander voordeel? De wax beschermt tegen de aantasting door vocht en vuil. Voor zwaarder geschut biedt Talen Tools ook handmokers aan met een nog zwaardere kop. Wanneer je met enige regelmaat deze vuisthamer gebruikt voor zwaardere werkzaamheden, dan is een zwaardere kop aan te raden.

Gebruik een rubberdop voor bestrating  
Voeg voor bestratingswerkzaamheden de bijpassende rubberen dop toe. Hierdoor beschadig je de vers aangelegde tegels niet. Het aanstampen van net aangelegde tegels is belangrijk om ze gelijkmatig over de grond te verdelen. Zo zorg je voor een egaal beeld en blijven de stenen ook langer op hun plek liggen. Moeten tegels of stenen op maat worden gemaakt? Door de vuisthamer op een steenbeitel te gebruiken, lukt het om stenen te bikken. Let bij de keuze voor een rubberen dop op de binnenmaat van deze dop. De handmokers van Talen Tools verschillen van gewicht en qua afmetingen. Stem de rubberen dop dan ook af op het juiste formaat.

Vuisthamer combineren met een beitel
Wil je meer impact genereren met je beitel? Gebruik dan deze vuisthamer als slagwerktuig. Doe dit wel met beleid. Je merkt al snel dat je met behulp van deze vuisthamer heel eenvoudig hout of metaal bewerkt. Ook voor metselwerk kan een beitel handig zijn. Wanneer je met beleid werkt, is een handmoker veilig te gebruiken. Beschermende kleding en oogbescherming is aan te raden wanneer je deze vuisthamer gebruikt. Sla met deze vuisthamer liever een aantal keer wat minder hard om zo het gewenste resultaat te bereiken. Met volle kracht slaan werkt vaak averechts.

Voordelen van de handmoker van Talen Tools

• Handig hulpmiddel voor sloopwerkzaamheden
• Met rubberen dop ook te gebruiken in bestrating
• Met massieve stalen kop van 1000 gram

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448438896
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 920.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten