Talen Tools – Handmoker – Vuisthamer – 1250 gram – Essenhouten steel – 100% FSC

4665424
16.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Handmoker – Vuisthamer – 1250 gram – Essenhouten steel – 100% FSC
16.99

Productomschrijving

Sloopwerkzaamheden op het programma? Maak het makkelijker voor jezelf met deze handmoker van Talen Tools. Met 1250 gram zorgt deze massieve stalen kop voor zoveel impact, dat stenen en muurtjes snel gesloopt kunnen worden. De kop van deze vuisthamer zit stevig in de steel, zodat jij veilig kunt werken. Wel kan het helpen om beschermende kleding en oogbescherming te dragen. Hiermee verklein je de kans op ongelukken. Ga gecontroleerd te werk. Vaak zorg je voor meer en gerichtere impact met enkele herhaalde kleine slagen, dan door in een keer enorm hard te slaan. Deze handmoker gebruik je ook in combinatie met verschillende soorten beitels. Hierdoor bewijst deze handmoker ook zijn waarde op het gebied van metaal- en houtbewerking.

Stenen bikken of straten met een vuisthamer  
Wanneer je gebruikmaakt van de bijpassende rubberen dop, sla je zojuist gelegde tegels aan. Hierdoor egaliseer je de tegels en straatstenen. Met de behandeling van deze vuisthamer, liggen de stenen nog steviger op hun plek. Stenen bikken doe je ook wanneer je met de handmoker een steenbeitel aanslaat. Een steenbeitel zorgt vaak voor een nauwkeurig resultaat. Je kunt dus ook precisiewerkzaamheden uitvoeren om de stenen op maat te maken. In het assortiment van Talen Tools bestaan er verschillende uitvoeringen van de rubberen dop. Zorg dat je kiest voor de juiste binnenmaat. De rubberen dop moet optimaal aansluiten op de handmoker. Zo zorg je voor een optimaal resultaat.  

Stevige essenhouten steel
Doordat de sloopwerkzaamheden vaak zwaar zijn, is een goede grip van de steel belangrijk. Hiervoor is het hout behandeld met een wax. Deze wax zorgt voor een betere grip. Bovendien wordt het hout ook verder versterkt. Om te zorgen dat het hout lang mee gaat, heeft de wax ook een water- en vuilafstotende werking. Merk je dat je tijdens de werkzaamheden toch extra druk en wrijving op je handen krijgt? Maak dan altijd gebruik van handschoenen. Hierbij voorkom je blaren of andere blessures aan je vingers en handen.

Voordelen van de handmoker van Talen Tools

• Handig hulpmiddel voor sloopwerkzaamheden
• Met rubberen dop ook te gebruiken in bestrating
• Met massieve stalen kop van 1250 gram

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448438902
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 920.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten