Talen Tools – Rubberen hamer – 680 gram – Essenhouten steel – 100% FSC

4665423
16.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Rubberen hamer – 680 gram – Essenhouten steel – 100% FSC
16.99

Productomschrijving

In het assortiment van Talen Tools vind je verschillende hulpmiddelen die ook in de bouwwereld inzetbaar zijn. Deze rubberen hamer met essenhouten steel is daar een goed voorbeeld van. Als stratenmaker is een rubberen hamer onmisbaar. De rubberen kop is 680 gram zwaar. Door dit gewicht sla je de betegeling goed aan. De tegels zetten zich beter, de voegen komen strakker tegen elkaar aan te liggen en de straat komt er egaler in te liggen. De massieve rubberen kop zit stevig aan een essenhouten steel vast. Dit essenhout ligt prettig in de hand. Wel zo fijn, want wanneer je intensief met een hamer werkt kan er veel wrijving ontstaan. Zeker wanneer er geen handschoenen voorhanden zijn, is een aangename grip en comfort belangrijk. Dat deze steel prettig in de hand ligt, komt voor een groot deel door de waxbehandeling. Deze behandeling maakt het hout bovendien ook sterker en vuil- en waterafstotend.

Waarom kiezen voor een rubberen hamer?  
Een rubberen hamer is de oplossing wanneer je wel impact wil genereren, terwijl er geen schade aangericht mag worden. In tegenstelling tot een metalen hamer, zal een rubberen hamer niet snel schade veroorzaken. Heb je net nieuwe tegels gelegd? Dan wil je dat ze zonder schade goed aangelegd worden. Ook voor het aankloppen van hout is een rubberen hamer de ideale oplossing. Door de bredere diameter van de hamer wordt de druk ook evenredig verdeeld. Hierdoor wordt de kans op schade nog verder verkleind. Ben je een liefhebber van kamperen? Dan maak je even een uitzondering voor het gebruik in de bouw. Gebruik de rubberen kop om schadevrij tentharingen in de grond te slaan.  

Voor welke werkzaamheden is een rubberen hamer te gebruiken?
Naast de bestratingswerkzaamheden, kan een rubberen hamer ook uitkomst bieden voor het stevig in elkaar zetten van meubilair. Door de zachtere impact, sla je voorzichtig verschillende onderdelen in elkaar. Een rubberen hamer is ook te gebruiken als je een beitel of een kloofwig gebruikt. De hamer is multifunctioneel inzetbaar. Voor klopwerkzaamheden waar geen schade bij mag worden aangericht, kan deze Talen Tools rubberen hamer jou altijd een handje helpen. Merk je dat je toch te weinig impact maakt? In het assortiment van Talen Tools vind je ook rubberen hamers terug met een nog zwaardere kop.  

Voordelen van de rubberen hamer van Talen Tools

• Voor het schadevrij aankloppen van tegels en hout
• Massief rubberen dop
• Met gewaxte essenhouten steel

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448438957
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Hout
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 680.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten