Talen Tools – Schoffel – Verzinkt – 20 centimeter – Zonder steel

3466440
17.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Schoffel – Verzinkt – 20 centimeter – Zonder steel
17.99

Productomschrijving

Het brede assortiment van Talen Tools biedt ook verschillende breedtes schoffels aan. Deze uitvoering van 20 centimeter breed is geschikt voor het schoffelen op grotere oppervlaktes. Voor schoffelwerkzaamheden in kleinere borders en tuinen zijn er alternatieven met een smallere breedte. Het werkblad van deze schoffel bestaat uit verzinkt staal. Staal dat beter bestand is tegen roestvorming. Zelf help je roestvorming voorkomen door regelmatig onderhoud te plegen. Een gereinigd werkblad behandel je bijvoorbeeld met een teflonspray of een olie. Zo blijft de schoffel bovendien scherper, waardoor je met minder inspanning tuiniert. 

Op welke steel past mijn schoffel?
Dit model wordt zonder steel geleverd. De schoffel past op stelen met een diameter van 28 millimeter. In het Talen Tools assortiment vind je verschillende sterke essenhouten stelen terug. Deze stelen zijn vaak voorzien van een waxlaag, waardoor het hout nog langer meegaat. Bij schoffels is het gebruikelijk dat de steel wat langer is dan bij een spade of spitvork. De werkzaamheden zijn namelijk minder zwaar, waardoor je spieren ook minder onder spanning staan. Met een rechte rug en een armhoek van 90 graden schoffel je comfortabel. Beweeg de schoffel van je af. Laat de lengte van de steel en de scherpte van het werkblad hun werk doen. 

Schoffelen doe je niet alleen voor een nette tuin
Een nette tuin is een belangrijke bijkomstigheid van een net geschoffelde ondergrond. Naast deze verzorgde uitstraling, help je ook mee met de groei van de bloemen, gewassen en planten in de tuin. Je schoffelt de bodem namelijk een beetje los, waardoor je de structuur verandert. Een open structuur maakt het voor bloemen en planten makkelijker om zonlicht, zuurstof en water op te nemen. Hierdoor nemen de wortels ook weer meer voedingsstoffen op uit de bodem, waardoor jouw planten en bloemen weer een gezonde toekomst tegemoet gaan. 

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools schoffel

• Van verzinkt staal
• Geschikt voor stelen met een diameter van 28 millimeter
• Schoffelen met een werkbreedte van 20 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448182201

Beoordelingen

Gesponsorde producten