Talen Tools – Tuinafvalzak – Met hendels – Met veer – 100 liter

3418648
13.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Tuinafvalzak – Met hendels – Met veer – 100 liter
13.99

Productomschrijving

Afval verzamelen in de tuin? Je maakt de klus voor jezelf een stukje makkelijker wanneer je de juiste benodigdheden bij de hand hebt. Deze tuinafvalzak van Talen Tools is zeer gebruiksvriendelijk, omdat deze rechtop blijft staan door de interne veer. Staat de tuinafvalzak rechtop? Dan is deze zo’n 45 centimeter hoog. Hierdoor hoef je het verzamelde afval niet al te hoog te tillen en wordt het verzamelen van afval nog eenvoudiger. De stelen van de meeste stoffer-en-bliksets zijn vaak ook lang genoeg om optimaal met deze hoogte te werken. De hendels aan beide zijden helpen je met het vervoer van de afvalzak. 

Gebruik de tuinafvalzak het hele jaar
Tuinafval is vaak nog licht vochtig en in Nederland is het ook niet altijd droog. Het weerbestendige materiaal is dan ook geschikt om het hele jaar door in te zetten. Bovendien is het ook na gebruik makkelijk schoon te maken, omdat het water wordt afgestoten. Heb je de tuinafvalzak afgespoeld? Zet hem dan even ondersteboven, om hem voldoende uit te laten lekken. Het is beter voor het materiaal wanneer je de tuinafvalzak pas weer inklapt als deze droog is. Je verkleint ook de kans op onaangename geurtjes. 

Afvalzak voor in de tuin
Deze tuinafvalzak is zeer sterk, waardoor je deze ook gerust wat zwaarder kunt volladen. Ga je met zwaar afval in de weer? Dan is het helemaal aan te raden om te kiezen voor een specifieke tuinafvalzak dan voor een standaard vuilniszak. Berg de tuinafvalzak na gebruik compact op, door deze weer helemaal in te klappen. Qua hoogte neemt de zak dan nauwelijks ruimte in beslag. De diameter is zo’n 47 centimeter. 

Voordelen van de Talen Tools tuinafvalzak

• Van weerbestendig kunststof
• Tuinafvalzak met een inhoud van 100 liter 
• Inklapbare tuinafvalzak

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448287098
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 460.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten