Talen Tools – Werkhandschoenen – Tuinhandschoenen – Polyester – Gebloemd – Nitrilcoating – Maat S

4647094
9.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Werkhandschoenen – Tuinhandschoenen – Polyester – Gebloemd – Nitrilcoating – Maat S
9.99

Productomschrijving

Een mix van functionaliteit en design, dat zie je terug in deze tuinhandschoenen van Talen Tools. Het opvallende ontwerp springt in het oog door de opvallende groene kleur en het daarbij toegevoegde bloemendesign. Ideaal dus om met een goed gevoel aan de slag te gaan in de tuin. De functionaliteit van deze werkhandschoenen ervaar je door het polyestermateriaal en de coating van nitril. Nitril is olie- en vetbestendig. Hierdoor zijn de handschoenen ook bruikbaar wanneer je klusjes doet waar smeer en olie aan te pas komen. De handschoenen zijn geschikt voor vrouwenhanden. Ze zijn uitgevoerd in maat S. 

Waarom werkhandschoenen van polyester?
Hoewel de coating van nitril heel belangrijk is, is ook de keuze voor polyester een bewuste. Polyester is namelijk slijtvast. Zo ben je langdurig beschermd tegen snijwondjes en vieze handen. Daarnaast werk polyester ook prettig, vanwege het ademend vermogen. Hierdoor verklein je de kans op zweethanden. Bovendien werkt het ook veiliger, omdat je door droge handen minder snel de grip op het gereedschap verliest. Qua vingergevoeligheid scoren deze handschoenen ook hoog. Hierdoor voelen de handschoenen als een tweede huid. Hierdoor werk je nog steeds net zo precies als zonder handschoenen, maar ben je wel extra beschermd.

Tuinhandschoenen onmisbaar
Vanwege de bovengenoemde voordelen zijn handschoenen voor tuinwerkzaamheden inmiddels bijna onmisbaar. Bovendien verklein je door het gebruik van handschoenen ook de kans op blaren. Wil je de handschoenen schoonmaken? Laat ze dan eerst even weken in een sopje. Wanneer je ze in de machine wast, is het belangrijk dat je dit op een lage temperatuur doet. Sla de handschoenen op in een ruimte met een normale temperatuur en een lage vochtigheidsgraad. 

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools tuinhandschoenen

• Van slijtvast en ademend polyester
• Vet- en oliebestendig
• Kleurrijk en opvallend design

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448439503

Beoordelingen

Gesponsorde producten