Taste Barista/Montana Deens ovale stapelbare tuinset-280x113cm-9-delig

4618222
3629.00
Je kunt 725 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Barista/Montana Deens ovale stapelbare tuinset-280x113cm-9-delig
3629.00

Productomschrijving

Taste Barista/Montana Deens ovale stapelbare tuinset - 280x113 cm. - 9-delig

Wil jij de zomer door in stijl mét veel zitplaatsen en stapelbare tuinstoelen? Dan zijn Taste Barista/Montana en jij dé perfecte match. Met een lengte van 280 cm. geniet je met een gezelschap van 8 personen van het buitenleven. De Deens ovale vorm van de tuintafel is helemaal volgens de laatste tuintrends. De vorm zit tussen een rechthoek en ovaal in. Zo heb je de ruimte van een rechthoekige tafel en de organische vorm van een ovale! Comfortabel genieten van het buitenleven doe je door de Taste Barista tuinstoelen. Het unieke patroon in de rugleuning zorgt voor een opvallende uitstraling en maakt van de set een échte eyecatcher. Niet alleen is de set heel stijlvol, de set is ook heel praktisch. Door de stapelbare functie van de tuinstoelen berg je de stoelen eenvoudig op. Bestel direct online! Liever eerst even proefzitten? Kom dan langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom!

Eigenschappen Taste Barista stapelbare tuinstoel

De Taste Barista heeft een met de hand gevlochten rope zitting. Dit zorgt niet alleen voor een opvallende uitstraling, maar ook zorgt voor een uniek patroon in de rugleuning - een echte blikvanger! Het gebruikte rope is weerbestendig en heeft een kunststof kern, waardoor het geen water absorbeert. De acrylvezels van het rope voelen zacht aan en zijn bestand tegen UV-straling, wat zorgt voor een prachtige uitstraling en langdurige kwaliteit. Het rope wordt gebonden om een stevig RVS-frame. Hierdoor heeft de tuinstoel een lange levensduur door de weerbestendigheid en de niet gevoeligheid voor roest. Het frame is bovendien behandeld met een kras- en stootvaste coating voor extra bescherming. Het meegeleverde zitkussen is uitgerust met een all-weather hoes, waardoor je deze zonder zorgen buiten kunt laten liggen. Zo geniet je van optimaal comfort, ongeacht de weersomstandigheden. Ons advies is om bij langdurige regen de kussens binnen op te bergen. 

Eigenschappen 4 Seasons Montana tuintafel - antraciet

De Montana tuintafel van 4 Seasons is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder deze variant met een RVS onderstel in antraciet. RVS is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen roestvorming, waardoor het perfect geschikt is voor buitengebruik. Het tafelblad is vervaardigd uit HPL en is voorzien van een uniek marmermotief. HPL, wat staat voor high pressure laminate, wordt gevormd tot een plaat onder hoge druk. Een groot voordeel van HPL is dat het geen vuil vasthoudt, wat het bijzonder hygiënisch maakt. Deze tafel wordt ongemonteerd geleverd, maar met behulp van de gebruiksaanwijzing is de montage een eenvoudige klus.

 

Deze set bestaat uit: 

8x Taste stapelbare tuinstoel antraciet
1x Montana tuintafel 280x113 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097327639680
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 50.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: MDF
  • Geschikt voor aantal personen: 8
Gesponsorde producten

Beoordelingen