Taste Belmond/GI Trinxa ronde tuinset - 148 cm.

3924452
2699.00
Je kunt 539 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Belmond/GI Trinxa ronde tuinset - 148 cm.
2699.00

Productomschrijving

Taste Belmond/GI Trinxa ronde tuinset - 148 cm.

Wil jij een combinatie van hoog zitcomfort en een prachtige uitstraling? Dan is deze Belmond/Trinxa tuinset de ideale keus voor jou! De Belmond tuinstoel van Taste zorgt voor optimaal zitcomfort zodat je de hele avond kunt ontspannen kunt genieten. Het mooie wicker motief van deze tuinstoelen geven een eigentijdse uitstraling. De Trinxa tuintafel van Garden Impressions steelt helemaal de show! Het prachtige tafelblad met hout look, maar vooral het unieke onderstel. Je blijft er naar kijken! Aan deze tuinset wilt iedereen aanschuiven, dus wie nodig jij uit voor dat gezellige etentje? Bestellen kan direct online! 

Eigenschappen van de Belmond tuinstoel

De Taste Belmond tuinstoel is gemaakt van weerbestendige materialen die een lange levensduur hebben. Hierdoor geniet jij jarenlang van deze stijlvolle stoel. Het frame van de Taste Belmond is gemaakt van RVS. Dit materiaal kan niet verroesten en is heel stevig. Voor extra bescherming is het RVS afgewerkt met een coating welke kras- en stootvast is. Om dit frame is het wicker gevlochten. Het vlechtwerkdraad is ook nagenoeg onderhoudsvrij, af en toe schoon maken met een mild sopje volstaat. Koop je de Belmond tuinmeubelen, dan komen deze altijd inclusief de all weather tuinkussens. Deze Olefin tuinkussens, zijn kleurvast, water- en vuilwerend en zeer comfortabel. Je kunt urenlang genieten van het heerlijke comfort van deze Belmond tuinmeubelen. 

Eigenschappen Trinxa tuintafel rond

De Garden Impressions Trinxa tuintafel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Het frame van de ronde tuintafel is gemaakt van aluminium en afgewerkt met een beschermende poedercoating. Aluminium heeft een lange levensduur en is super sterk. Het onderstel en tafelblad zijn bekleed met Imowood planken. Dit materiaal is een stevig kunststof welke afgewerkt is met een coating met een niet van echt te onderscheiden houtnerf. Hierdoor lijken de planken op écht teakhout. Het voordeel hiervan is dat je er geen onderhoud aan hebt. De planken kunnen niet gaan rotten en hoeven verder niet behandeld te worden met olie. Het tafelblad is eenvoudig af te nemen met een sopje en een zachte doek.

Deze tuinset bestaat uit:

6x Taste Belmond tuinstoel - antraciet
1x Garden Impressions Trinxa ronde tuintafel - Ø148 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090316975936
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 50.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 6
Gesponsorde producten

Beoordelingen