Taste Parma/Liam tuinset - 240x100 cm. - Stapelbaar

4591314
3079.00
Je kunt 615 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Parma/Liam tuinset - 240x100 cm. - Stapelbaar
3079.00

Productomschrijving

Taste Parma/Liam stapelbare tuinset - 240x100 cm. 

Heb je een kleinere tuin en wil je een stijlvolle tuinset? Dan is deze Parma/Liam tuinset perfect voor jou! De parma tuinstoelen van Taste hebben een strakke en minimalistische vormgeving. Door het dunne frame en slanke rope dat deze stoel siert, krijgt dit een unieke look. De Liam tuintafel van Taste past er perfect bij. Doordat deze tafel volledig is gemaakt van teakhout krijgt deze set toch een warme uitstraling. Een perfecte set voor een Scandinavische tuin. Door de natuurlijke kleuren ook gemakkelijke te combineren in andere tuinstijlen! Bestellen kan direct online. 

Eigenschappen van de Parma tuinstoel van Taste

Van Taste zijn we natuurlijk hoge kwaliteit gewend. Dat is met de Parma tuinstoel onveranderd. Het frame is gemaakt van RVS, een stevig en onderhoudsvriendelijk materiaal. Daaromheen is rope in taupe kleur gedraaid. Het rope kan tegen elk weertype en zal niet verkleuren door UV-straling. De 2 meegeleverde kussens zijn gemaakt van Olefin. Een all weather stof die gewoon tegen een buitje kan! We raden wel aan om de kussens droog op te bergen wanneer deze langere tijd niet gebruikt worden. Zo hou je ze ook vrij van viezigheid! Zijn de kussens wel vies geworden? De hoezen zijn voorzien van een rits en kunnen gewoon uitgewassen worden. 

Eigenschappen Liam tuintafel van Taste

Hout en dan specifiek teakhout. Dat is waar de Liam tuintafel van gemaakt is. Het robuuste hout is makkelijk in onderhoud en geeft een fijne uitstraling aan deze tafel. De tafel heeft als tafelblad losse latten van teakhouten die op de poten zijn gemonteerd. Een knapstaaltje vakwerk van Taste! Wat goed is om te weten is dat teakhout een natuurlijk proces zal doorgaan door weersinvloeden. Dit zal het hout laten vergrijzen en mogelijk wat scheurtjes geven. Wanneer je liever de huidige warme kleur van het hout wilt behouden, kan je het hout behandelen met een teak protector. Een teakhouten tafel hoef je niet af te dekken met een beschermhoes, wanneer je dat doet kunnen er namelijk lelijke vlekken ontstaan in het hout. 

Deze set bestaat uit: 

6x Taste Parma stapelbare tuinstoel - antraciet
1x Taste Liam tuintafel - 240x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097334857800
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 52.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Taupe
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6
Gesponsorde producten

Beoordelingen