Taste Prego/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.

4604691
3185.00
Je kunt 637 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Prego/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.
3185.00

Productomschrijving

Taste Prego/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.

Helemaal tot rust komen in stijl doe je met deze schitterende tuinset. De Taste Prego stoel is gemaakt van stevig RVS materiaal en rope wat zorgt voor een super comfy zit. Het ziet er ook nog eens modern en tijdloos uit, dus past bij elke tuin. En dan hebben we de Montana tafel, die echt een eyecatcher is. Het tafelblad is gemaakt van terrazzo keramiek, wat het een luxe uitstraling geeft. Perfect voor gezellige etentjes buiten. Kom gerust langs in onze showrooms in Opheusden, Duiven en Apeldoorn om deze mooie set zelf uit te proberen. Neem plaats, voel hoe lekker het zit, en laat je inspireren voor jouw buitenplekje.

Materialen Taste Prego tuinstoel

De Taste Prego tuinstoel is voorzien van een minimalistisch RVS frame met daaromheen strak gespannen taupe rope. RVS is een uitstekende keuze voor een tuinstoel vanwege zijn roestbestendigheid en duurzaamheid, waardoor je lang kunt genieten van je stoel. Het rope is gemaakt van weerbestendig kunststof geweven draad. Met Taste by 4 Seasons Outdoor ben je verzekerd van topkwaliteit; het rope zal niet verkleuren door de zon of vlekken krijgen van de regen.

Eigenschappen 4 Seasons tuintafel Montana

De Montana tuintafel van 4 Seasons is beschikbaar in diverse varianten. Voor dit model is een robuust RVS onderstel in antraciet gebruikt, een kleur die langdurig behouden blijft dankzij het roestbestendige karakter van RVS, ideaal voor buitengebruik. Het tafelblad, vervaardigd uit keramiek, kenmerkt zich door een uniek steenmotief. Keramiek is een uitstekende keuze voor een tuintafel vanwege zijn krasbestendigheid, ongevoeligheid voor verkleuring en vlekbestendigheid. Met afmetingen van 240x103 cm biedt deze tafel voldoende ruimte voor 6 personen om comfortabel plaats te nemen!

Deze set bestaat uit: 

6x Taste Prego tuinstoel
1x Montana tuintafel 240x103 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097330253217
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 54.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6
Gesponsorde producten

Beoordelingen