TFA kamerthermometer beuken 20cm

4671018
12.50
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
TFA kamerthermometer beuken 20cm
12.50

Productomschrijving

TFA Dostmann kamerthermometer analoog beuken 20cm

Ben je op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle thermometer voor in huis? De TFA Dostmann kamerthermometer biedt niet alleen nauwkeurige temperatuurmetingen, maar voegt ook een vleugje natuurlijke elegantie toe aan je interieur. De thermometer heeft een klassieke uitstraling door de houten kleur en de analoge weergave.

Waarom kiezen voor de TFA Dostmann kamerthermometer?

Met deze thermometer krijg je een product van hoge kwaliteit. Het merk TFA Dostmann staat bekend om zijn precisie en duurzaamheid. De thermometer is gemaakt van kunststof, wat zorgt voor een lange levensduur zonder concessies te doen aan het uiterlijk. De lengte van 20 cm zorgt ervoor dat de thermometer goed afleesbaar is, zelfs van een afstand.

Perfect voor elke kamer in huis

Deze thermometer past perfect in elke kamer in huis, of het nu de woonkamer, slaapkamer of keuken is. Door zijn tijdloze ontwerp en natuurlijke kleur, voegt het een vleugje stijl toe aan uw inrichting. Bovendien meet je met deze thermometer altijd nauwkeurig de kamertemperatuur, zodat je je altijd comfortabel voelt.

Productspecificaties
  • Merk: TFA Dostmann
  • Kleur: Hout
  • Lengte: 20 cm
  • Materiaal: Kunststof

De TFA Dostmann kamerthermometer is ook geschikt voor buitengebruik. Met dezelfde specificaties blijft de thermometer goed functioneren, zelfs in wisselende weersomstandigheden. De kunststof zorgt ervoor dat de thermometer bestand is tegen regen en zonlicht, waardoor je altijd de juiste buitentemperatuur afleest.

Productspecificaties

  • Merk: TFA Dostmann
  • EAN: 4009816032843
  • Materiaal: Plastic
  • Afmeting (cm): 20 (L)

Beoordelingen

Gesponsorde producten