Tour De France 2022 - Xbox Series X

3958586
52.51
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Tour De France 2022 - Xbox Series X
52.51

Productomschrijving

Tour de France 2022 - Word de koning van de weg!

In Tour de France 2022 voor Xbox Series X kruip je in de huid van een professionele wielrenner en neem je deel aan de meest prestigieuze wielerwedstrijd ter wereld. Of je nu de gele trui wilt veroveren of jouw ploeg naar de overwinning wilt leiden, deze game biedt je de kans om jouw strategie en vaardigheden op de proef te stellen. Maak keuzes tijdens de race die jouw prestaties bepalen, van het plannen van ontsnappingen tot het energiebeheer van jouw renners!

Alle officiële teams en etappes van 2022

Tour de France 2022 bevat alle officiële teams, renners en etappes van het huidige seizoen (21). Race over iconische Franse wegen door 92 beschikbare etappes en beklim beroemde bergen zoals de Alpe d'Huez en Mont Ventoux. De realistische weergave van de routes en het strategische element van de sport maken dit een uitdagende en meeslepende wielerervaring.

Realistische race tactieken en teammanagement

In Tour de France 2022 draait het niet alleen om snelheid, maar vooral om de juiste race tactieken. Beslis wanneer je moet aanvallen, energie moet besparen of samen met je team moet werken om het peloton voor te blijven. Als teamleider heb je de verantwoordelijkheid om de juiste beslissingen te nemen op het juiste moment, zodat jouw team optimaal presteert. Plan aanvallen, stel de juiste strategie op voor bergetappes, en verdeel de inspanningen van je renners zorgvuldig.

Nieuwe features en verbeterde gameplay

Dit jaar introduceert Tour de France 2022 nieuwe gameplay-opties en verbeteringen. Zo is er een vernieuwde AI, die ervoor zorgt dat de concurrentie agressiever en realistischer reageert op jouw acties. Bovendien zijn er verbeterde grafische elementen en animaties voor een nog meeslependere race-ervaring. Of je nu kiest voor een carrière in de Pro Leader-modus, of enkel een losse etappe rijdt, de vernieuwde dynamiek maakt elke race uniek.

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

Bekijk de trailer van Tour de France 2022!

Productspecificaties

  • Merk: Nacon
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Bigben Interactive
  • EAN: 3665962016437
  • Genre games: Avontuur
Gesponsorde producten

Beoordelingen