Travelhawk Mini USB Ventilator - Tafelventilator - Mini Fan - Klein, Stil en Geruisloos - Dual Motoren - Kantelbaar - 2

4638475
N/A
Niet op voorraad

Productomschrijving

Of je nu onderweg bent of op kantoor zit, onze mini USB ventilator biedt de perfecte verkoeling waar je het nodig hebt. Met handige functies en draagbaar ontwerp is deze ventilator een must-have voor iedereen die op zoek is naar wat verfrissing.

Verkoelend

Laat de hitte je niet tegenhouden! Onze mini USB ventilator zorgt voor een aangename verkoeling, zelfs op de warmste dagen. Of je nu in de auto zit of op je bureau werkt, deze ventilator houdt je koel en comfortabel.

Geruisloos (<40DB)

Geniet van verkoeling zonder afleiding. Met een geluidsniveau van minder dan 40 decibel is onze ventilator fluisterstil, zodat je kunt ontspannen of geconcentreerd kunt werken zonder gestoord te worden.

2 Snelheden

Pas de verkoeling aan jouw voorkeur aan met de twee snelheidsinstellingen van onze ventilator. Kies tussen een zachte bries of een verfrissende wind, precies zoals jij het wilt.

Kantelbaar

Richt de verkoeling precies waar je het nodig hebt! Onze ventilator is kantelbaar, zodat je de luchtstroom naar wens kunt aanpassen voor optimaal comfort.

Perfect voor onderweg

Of je nu onderweg bent naar het werk, op vakantie gaat of gewoon een uitje maakt, onze mini USB ventilator is jouw ideale reisgenoot. Compact en draagbaar, hij past perfect in je tas of koffer voor verkoeling onderweg.

Makkelijk Aansluiten via USB

Geen gedoe met batterijen! Onze ventilator is eenvoudig aan te sluiten via USB op je laptop, powerbank, autolader of elk ander apparaat met een USB-poort. Zo geniet je altijd en overal van verkoeling.

Productspecificaties

  • Merk: Travelhawk
  • EAN: 8720634573108
  • Vermogen (Watt): 5.0
  • USB-poort: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten