Tuinhandschoenen dames

4587830
10.90
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Tuinhandschoenen dames
10.90

Productomschrijving

Pro Garden Tuinhandschoenen voor Dames - Maat S t/m L

Welkom bij Massamarkt! Zoek je stevige en comfortabele tuinhandschoenen? Dan zijn de Pro Garden tuinhandschoenen voor dames in maat S t/m L de perfecte keuze. Deze handschoenen bieden uitstekende bescherming en grip tijdens al jouw tuinwerkzaamheden.

Waarom kiezen voor Pro Garden tuinhandschoenen?

Je verdient het beste als het om tuinieren gaat. De Pro Garden tuinhandschoenen zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit. Ze beschermen je handen tegen vuil, scherpe voorwerpen en andere ongemakken in de tuin.

Belangrijke kenmerken van de Pro Garden tuinhandschoenen
  • Merk: Pro Garden
  • Kleur: Multi
  • Materiaal: Kunststof
Perfecte pasvorm en ultieme bescherming

De Pro Garden tuinhandschoenen zijn beschikbaar in maat S, M en L. Dit betekent dat je altijd een paar vindt dat perfect past. Het kunststof materiaal zorgt voor een stevige grip en beschermt je handen optimaal. De handschoenen hebben een kleurrijk ontwerp, waardoor je ze gemakkelijk terugvindt in je tuin.

Veelzijdig inzetbaar

Of je nu onkruid verwijdert, planten verpot of in de aarde woelt, de Pro Garden tuinhandschoenen zijn een onmisbare aanvulling op jouw tuingereedschap. Dankzij de duurzame materialen gaan ze lang mee en bieden ze telkens weer de bescherming die je nodig hebt.

Productspecificaties

  • Merk: Pro Garden
  • EAN: 8719202828412
Gesponsorde producten

Beoordelingen