Universele Opzetborstelset 8-delig

4587568
12.90
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Universele Opzetborstelset 8-delig
12.90

Productomschrijving

Universele Opzetborstelset 8-delig - Geschikt voor Oral-B

Zoek je een hoogwaardige opzetborstelset voor je Oral-B tandenborstel? Dan zit je goed bij Massamarkt! Met de universele opzetborstelset van Sence geniet je van een grondige en comfortabele reiniging. De set bevat 8 opzetborstels, zodat je voor lange tijd goed zit.

Waarom kiezen voor de Sence opzetborstelset?

De Sence opzetborstels passen perfect op je Oral-B tandenborstel. Ze verwijderen tandplak efficiënt en verbeteren de gezondheid van je tandvlees. Door de zachte, maar stevige haren ervaar je een aangename poetsbeurt. De borstels zijn duurzaam en gaan lang mee, wat zorgt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Kenmerken van de universele opzetborstelset:
  • Merk: Sence
  • Kleur: wit
  • Materiaal: kunststof
Voordelen van de Sence opzetborstels

Met deze 8-delige set ben je verzekerd van een altijd schone en gezonde mond. De opzetborstels zijn ideaal voor dagelijks gebruik en makkelijk te vervangen. Ze zijn ontwikkeld om tandplak te verwijderen en tandvleesontsteking te voorkomen. Door het handige universele ontwerp passen ze moeiteloos op verschillende modellen van Oral-B tandenborstels.

Bestel de universele opzetborstelset bij Massamarkt

Wil je jouw mondgezondheid verbeteren met de universele opzetborstelset van Sence? Bestel ze eenvoudig online bij Massamarkt. Geniet van snelle levering en uitstekende klantenservice. Zorg vandaag nog voor een stralende glimlach!

Productspecificaties

  • Merk: Sence
  • EAN: 8720387347063
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Plastic
Gesponsorde producten

Beoordelingen