Velvet Kussen Abstract - Goud - 40 x 40 cm (incl. vulling)

4152510
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Velvet Kussen Abstract - Goud - 40 x 40 cm (incl. vulling)
24.95

Productomschrijving

Laat je interieur schitteren met ons Velvet Kussen Goud Abstract. Dit prachtige kussen voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan elke ruimte, of het nu je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer is. Met zijn gouden abstracte patroon op zacht fluweel, trekt dit kussen onmiddellijk de aandacht en geeft het je inrichting een stijlvolle boost.

Kenmerken:

  1. Hoogwaardig Velvet Materiaal: Ons kussen is vervaardigd van premium fluweel, dat niet alleen heerlijk zacht aanvoelt, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Het luxe fluwelen materiaal voegt textuur en warmte toe aan je ruimte.
  2. Gouden Abstract Patroon: Het opvallende abstracte patroon in glinsterend goud geeft het kussen een moderne en artistieke uitstraling. Het patroon is subtiel genoeg om in elke inrichting te passen, maar toch opvallend genoeg om een statement te maken.
  3. Perfecte Maat: Met een afmeting van 40 x 40 cm is dit kussen ideaal voor zowel decoratieve doeleinden als om comfortabel tegen aan te leunen tijdens het lezen of tv kijken.
  4. Inclusief Vulling: Het kussen wordt compleet geleverd met een zachte, veerkrachtige vulling. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het vinden van de juiste vulling.
  5. Ritssluiting: Het kussen is voorzien van een discrete ritssluiting, waardoor de hoes gemakkelijk verwijderd kan worden voor reiniging of als je van stijl wilt veranderen.

Breng een vleugje glamour en comfort in je huis met ons Velvet Kussen Goud Abstract. Voeg het toe aan je interieur als decoratief accent op een bank, fauteuil of bed, en geniet van de luxe uitstraling en het comfort dat het biedt. Bestel vandaag nog en geef je huis een nieuwe, elegante uitstraling!

MATERIAAL:
Velvet Fluweel
Vulling: polyester

KLEUR:
Goud, oker

AFMETING:
B 40 cm, L 40 cm

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN:
Wassen op maximaal 30 °C.

DETAILS:
fluwelen kussen met gouden film afwerking
Sluitingstype: ritssluiting.

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097339549533
  • Materiaal vulling: Polyester
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Wasbaar: Ja
  • Vorm: Vierkant
  • Kleur: Geel
  • Materiaal: Fluweel
  • Afmeting (cm): 40x40x40x10 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 40.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen