20 producten

4 Sterren
(4)
Ook in onze winkels
12.99
Verkoop door: Blokker
4 Sterren
(1)
Ook in onze winkels
5.99
Verkoop door: Blokker
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
28.34
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
4,5 Sterren
(2)
Alleen online verkrijgbaar
16.95
Verkoop door: Voordeelketen
label.offer.condition.11
Nog 6 op voorraad
16.99
Verkoop door: Decopatent
label.offer.condition.11
5 Sterren
(1)
Nog 3 op voorraad
23.84 21.74
Verkoop door: Cookinglife
label.offer.condition.11
Nog 5 op voorraad
14.95
Verkoop door: Multi Tradestore
label.offer.condition.11
Nog 3 op voorraad
21.31
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Nog 4 op voorraad
16.95
Verkoop door: Voordeelketen
label.offer.condition.11
Nog 1 op voorraad
37.52
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
37.42
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Nog 3 op voorraad
30.59
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Nog 1 op voorraad
17.65
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
16.89
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Nog 4 op voorraad
40.55
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Nog 1 op voorraad
22.83
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Nog 1 op voorraad
18.59
Verkoop door: Massamarkt
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
29.11
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
23.55
Verkoop door: Homeplace
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
20.37
Verkoop door: Enjoy2Cook

Veelgestelde vragen

Blokker biedt een ruim assortiment van Vleeshamers aan waardoor altijd er altijd een vleeshamer past bij jouw kookbehoeften.

Een vleeshamer, ook wel vleesvermalser genoemd, is een handig keukengereedschap dat je gebruikt om vlees malser te maken. Door met de hamer op het vlees te kloppen, breek je de vezels, waardoor het vlees tijdens het koken gelijkmatiger gaart en lekkerder smaakt. Perfect voor het bereiden van bijvoorbeeld steaks of schnitzels!

Een vleeshamer heeft specifieke functies voor het bereiden van vlees. Met de ruwe kant maak je taaie stukken vlees malser door het bindweefsel te beschadigen. De vlakke kant gebruik je om kleine stukjes vlees in mooie, dunne plakken te snijden. Dit maakt je gerechten niet alleen malser, maar ook aantrekkelijker!