Voetbaltafel Pegasi Mini XL Deluxe

4620145
99.00 95.99
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voetbaltafel Pegasi Mini XL Deluxe
99.00 95.99

Productomschrijving

De gloednieuwe Mini-voetbaltafel Deluxe van Pegasi is een fenomenaal en fascinerend spel dat je versteld zal doen staan. Deze verbluffende tafel heeft niet alleen een compact formaat, maar biedt ook praktische functionaliteit die garant staat voor urenlang plezier. Het geeft je de mogelijkheid om te genieten van het spannende voetbalspel terwijl je het gemakkelijk op een tafel of salontafel kunt plaatsen.

Het unieke kenmerk van deze kleine voetbaltafel ligt in zijn buitengewone ontwerp. Het beschikt over 6 zwarte stangen met spelers in prachtige rood-blauwe kleuren, wat zorgt voor visuele aantrekkelijkheid en plezier tijdens het spelen. Verder heeft het chromen open doeltjes met balretour uitloop en score telling, waardoor je kunt genieten van een opwindende competitie tegen vrienden en familie.

Wat dit stoere mini-voetbaltafeltje nog bijzonder maakt, is dat het perfect is om cadeau te geven. Met zijn handige afmetingen kun je het eenvoudig meenemen naar een vriendje of zelfs op vakantie. Daarnaast wordt deze geweldige tafel geleverd inclusief balletjes, zodat je direct kunt beginnen met spelen zonder iets extra's te hoeven aanschaffen.

Specificaties:

  • Afmeting voetbaltafel: 81 x 51 x 23 cm
  • Afmeting verpakking: 88 x 54 x 9 cm
  • Gewicht: 8.3 kg

Dit fantastische Pegasi mini-voetbaltafel XL biedt verschillende voordelen die het absoluut de moeite waard maken om te ervaren. Met zijn stijlvolle en unieke design voegt het een vleugje elegantie toe aan elke ruimte waarin het wordt geplaatst. Bovendien is de eenvoudige montage een groot pluspunt, omdat je snel kunt beginnen met spelen zonder gedoe.

Maak je geen zorgen over extra kosten, want deze geweldige tafel wordt geleverd inclusief accessoires, zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor een meeslepende speelervaring. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt u ook 1 jaar fabrieksgarantie. Dit geeft je gemoedsrust en vertrouwen in de kwaliteit van dit geweldige product.

Kortom, met de Pegasi Mini-voetbaltafel XL Deluxe kun je volop genieten van uitdagend en opwindend voetbalspel in een compact formaat. Het combineert plezier, functionaliteit en kwaliteit op een unieke manier en zal ongetwijfeld zorgen voor talloze memorabele momenten met vrienden en familie.

Productspecificaties

  • Merk: Pegasi
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8720615914227
  • Kleur: Bruin
Gesponsorde producten

Beoordelingen