161 producten

label.offer.condition.11
Nog 3 op voorraad
14.75
Verkoop door: Cookinglife
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
28.65
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
47.95
Verkoop door: Knivesandtools
label.offer.condition.11
Nog 5 op voorraad
36.95
Verkoop door: BVG-GOOSE
label.offer.condition.11
Nog 4 op voorraad
63.99
Verkoop door: KookGigant
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
28.84
Verkoop door: Cookinglife
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
53.84 38.35
Verkoop door: Cookinglife
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
31.71
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Nog 6 op voorraad
114.99
Verkoop door: KookGigant
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
92.00
Verkoop door: Sharp-as-a-Knife
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
26.40
Verkoop door: Knivesandtools
label.offer.condition.11
5 Sterren
(1)
Alleen online verkrijgbaar
54.00
Verkoop door: Sharp-as-a-Knife
label.offer.condition.11
Nog 3 op voorraad
25.19
Verkoop door: Enjoy2Cook
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
41.90
Verkoop door: Knivesandtools
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
21.45
Verkoop door: Knivesandtools
label.offer.condition.11
Nog 4 op voorraad
15.75 14.85
Verkoop door: Cookinglife
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
39.45
Verkoop door: ECD-Germany

Veelgestelde vragen

Het is niet aanbevolen om Japanse messen of messen met een hardheid hoger dan 59 HRC te slijpen met een standaard aanzetstaal. Deze messen vereisen een specifieke slijpmethode, omdat het harde staal anders het aanzetstaal kan beschadigen. Gebruik voor deze messen een geschikte messenslijper of wetsteen.

Om een gekarteld mes te slijpen, richt je de slijpstaaf op elke karteling. Slijp aan de zijde waar de kartels ingesneden zijn, vaak is dit de rechter zijde. Leg de staaf in een kartel en beweeg op en neer. Herhaal dit voorzichtig voor elke kartel voor een scherp resultaat.

Een aanzetstaal is ideaal voor dagelijks onderhoud om je messen scherp te houden door kleine braampjes recht te buigen. Een messenslijper is beter geschikt als het mes echt bot is geworden en weer een scherpe snede nodig heeft. Beide tools hebben hun eigen nut in verschillende stadia van messenonderhoud.